Vacatures-in-het-onderwijs.nl
Laatste update vacatures-in-het-onderwijs.nl: 22 april 2024.
Home VACATURES-IN-HET-ONDERWIJS.NL Contact
Home Primair Ond. Speciaal Ond. Voortgezet Ond. MBO HBO WO Particulier Ond.
lijn
Advertenties Per stad Muziek Organisaties Uitgeverijen België Contact
lijn
 

Informatie over Vacatures in het Onderwijs

www.vacatures-in-het-onderwijs.nl
 
Plaats uw banner in deze portal voor
€ 0,10 per unieke bezoeker.

Plaatsen van logo’s en banners

Informatie over vacatures in het onderwijs is gericht op werkgevers. Directies van scholen en schoolorganisaties kunnen vacatures plaatsen voor 50 euro per maand. Via een extern bureau (Goliath.nl) kunnen wij het aantal bezoekers tellen en doorgeven.

Een bezoeker wordt slechts eenmaal per 24 uur geteld. Het gaat dus om het aantal unieke bezoekers dat volgens het externe systeem Goliath onze website bezocht heeft en een of meer keren een link heeft aangeklikt.

Een bannerblokje op vacatures-in-het-onderwijs.nl kost 150 euro per jaar exclusief BTW. U kunt dan zelf een vijftal pagina's noemen waar een banner moet staan.De overeenkomst kan elk moment van het jaar ingaan en heeft een looptijd van een jaar.

Prijswijzi-gingen zijn voorbehouden, maar gelden alleen na instemming van lopende contractanten. Overeen-komsten worden automatisch met een jaar verlengd, tenzij uiterlijk een maand voor het verstrijken van de overeenkomst bericht van wijziging is ontvangen.
 
 

Missie van Adviesbureau CASA

Algemene domeinnamen moeten leiden naar algemene informatie

Adviesbureau CASA
heeft tot doel een onderwijsportaal te formeren waar algemene domeinnamen ook leiden naar algemene informatie. De site www.vacatures-mbo.nl moet informatie geven over vacatures in het MBO en www.vacatures-hbo.nl moet informatie geven over vacatures in het HBO.

Het gebruik van algemene domeinnamen vereenvoudigt het zoeken. In plaats van honderden sites via een zoekmachine af te tasten, is het effectiever als mensen een trefwoord met ' www.' ervoor en '.nl' erna intypen en direct krijgen wat zij zoeken.
 
 

Leveringscondities

Alle overeenkomsten zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden die vanaf 13 augustus 2003 gelden en op de pagina met leveringscondities zijn opgenomen, tenzij anders overeengekomen op basis van een schriftelijke overeenkomst.

 
 

Informatie over de belaghebbenden

Adviesbureau CASA is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28083873. Het acroniem CASA staat voor Computer Assistentie bij Studie op Afstand (en in het Engels: Computer Assisted Study At home). Oorspronkelijk is zij opgericht om de website onderwijsportaal.nl te exploiteren, maar geleidelijk aan is de website vacatures-in-het-onderwijs.nl tot stand gekomen, evenals de website Universiteit-en-mba.nl.

De webmaster voor de sites is Fons Vernooij. Vanaf 1 maart 2002 tot 1 november 2010 was hij als hoofddocent werkzaam bij de afdeling Accounting van de Faculteit Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit. Voor die tijd was hij als vakdidacticus voor bedrijfseconomie verbonden aan het Instituut voor de Lerarenopleiding van de Universiteit van Amsterdam en als onderwijskundig coördinator aan het Instituut voor Management en Economie van de Hogeschool van Amsterdam. Nu is hij actief als pensionado met het onderhouden en uitwerken van alle websites.
 
 
lijn
Prijs voor een PDF-document of een link naar uw eigen vacature-site: € 50 per 4 weken,
lijn
Universiteit-en-MBA  |  Onderwijsportaal
Begin  |  Sitemap  |  Informatie 
lijn
Copyright © 1998 by Fons Vernooij en anderen.
Copyright © foto’s 2012: Maaike Vernooij

Wij volgen de Google-policy (kijk op Hoe Google uw gegevens gebruikt) en zijn niet
verantwoordelijk voor de selectie van advertenties door Google en de verwerking van informatie.

Registratienummer V.O.F. Adviesbureau CASA: KvK Rijnland: 58884114 / BTW 8532.22.848
Dossiernummer Stichting Onderwijsportaal: KvK Rijnland: 28092786 / BTW-nummer 8106.36.025
Webmaster: Fons Vernooij
Info over privacy en cookies: zie Privacybeleid
Leveringsvoorwaarden zie bijgaand document